Сүүлд шинэчилсэн: 2026 оны аравдугаар сарын 14
Таны төхөөрөмж дээр үлдэх зүйлс
Таны тохиргоо, API түлхүүрүүд, сарын токены тоо, хамтрагч тань хаана байрлаж буй нь хөтчийн өргөтгөлийн санд хадгалагдана. Төхөөрөмж дээрх орчуулгыг Chrome, Edge эсвэл Safari-д суулгагдсан, онлайн хуудас орчуулгаас нь тусдаа загвар, эсвэл хөтөч дотор тань ажилладаг Bergamot хөдөлгүүр хийдэг тул текст таны компьютерээс гарахгүй.
dragoman хийсэн орчуулгуудаа мөн таны хөтөч дотор эх бичвэрийн хурууны хээгээр ангилан хадгалдаг тул эргэн очсон хуудас AI загвараас дахин асуулгүйгээр шууд гарч ирнэ. Бичвэр өөрчлөгдвөл хурууны хээ нь өөрчлөгдөж, шинээр орчуулагдана. 90 хоног ашиглагдаагүй хадгалсан орчуулгууд устгагдана, нууц цонхонд юу ч хадгалагдахгүй бөгөөд та өргөтгөлийн тохиргооны Хэрэглээ хэсэгт бүгдийг нь цэвэрлэж болно.
Хуудасны хэлийг тодорхойлж, автомат орчуулгын дүрмээ хэрэгжүүлэхийн тулд dragoman хуудас ачаалагдах үед гарчиг, догол мөрийн богино хэсгийг уншиж, хөтчийн суурилагдсан хэл таних хэрэгсэлд дамжуулна. Энэ нь мөн таны төхөөрөмж дээр явагдана.
Юу, хэнд илгээгддэг вэ
Хэрэв та AI загвар нэмбэл dragoman дэлгэц дээрх болон таны гүйлгэж буй хэсгээс бага зэрэг урдах догол мөрүүдийг хуудасны гарчиг, хоёр хэлний хамт түүнд илгээнэ. Илүү ихийг зөвхөн таныг гүйлгэх үед, эсвэл Хуудсыг бүхэлд нь нэг дор орчуулах тохиргоог асаасан бол нэг дор илгээнэ. Догол мөрийг дахин орчуулахыг хүсэхэд загвар илүү сайн хийж чадахаар одоогийн орчуулга нь хамт явна. Бичвэр сонгоод Сонгосныг орчуулах-ыг дарахад зөвхөн хамаарах догол мөрүүд илгээгдэнэ, харин сонгосон бичвэрээ туслагчдаа орчуулуулахад тэр бичвэр мөн илгээгдэнэ. Хүсэлтүүд таны хөтчөөс таны сонгосон үйлчилгээ үзүүлэгч рүү таны өөрийн түлхүүрээр шууд очих бөгөөд тухайн үйлчилгээ үзүүлэгчийн нууцлалын бодлого үйлчилнэ. Ollama болон LM Studio таны компьютер дээр ажилладаг тул юу ч гадагш гарахгүй.
dragoman хуудасны текстийг AI үйлчилгээ үзүүлэгч рүү илгээхээс өмнө Firefox таны зөвшөөрлийг асуудаг бөгөөд та үүнийг Firefox-ийн нэмэлтийн тохиргооноос хүссэн үедээ буцааж авч болно.
Хөтөч тань тухайн хэлний хосод төхөөрөмжийн загваргүй бол dragoman анх удаа Mozilla-ийн загварын сангаас нэгийг татаж, хөтөч дотор тань хадгална. Эдгээр хүсэлтэд зөвхөн хэлний хос дурдагдана. Chrome болон Edge ч мөн адил өөрсдийн хэлний багцыг Google эсвэл Microsoft-оос хуудасны ямар ч текстгүйгээр татдаг.
«Хуудас бүрийн зардлыг харуулах»-ыг асаавал dragoman OpenRouter-ийн загваруудын нийтийн үнийн жагсаалтыг өдөрт ихдээ нэг удаа татна. Энэ хүсэлтэд хуудасны текст, түлхүүр болон таны тухай өөр мэдээлэл агуулагдахгүй.
«OpenRouter-оор холбогдох» нь OpenRouter-ийн өөрийн нэвтрэх хуудсыг нээнэ. Буцаж ирсэн түлхүүр бусад түлхүүрийн адил хадгалагдана.
Нэвтрэх цонхгүй хөтчүүдэд OpenRouter таныг хэсэг хугацаанд dragoman.io руу буцаана. Өргөтгөл хаягаас нэг удаагийн кодыг аваад табыг хаана. Тэр код таны хөтчөөс хэзээ ч гардаггүй нууцгүйгээр ямар ч хэрэггүй.
dragoman хэзээ ч хийдэггүй зүйлс
Өөрийн сервер ажиллуулдаггүй, аналитик болон алдааны тайлан цуглуулдаггүй, зар харуулдаггүй, таны өгөгдлийг хэзээ ч зардаггүй, хуваалцдаггүй. Түлхүүр бүр зөвхөн өөрийн үйлчилгээ үзүүлэгч рүү илгээгдэнэ.
Өргөтгөл яагаад эдгээр зөвшөөрлийг хүсдэг вэ
- Бүх вэбсайт дээрх таны өгөгдлийг унших, өөрчлөх
- Хуудсыг байранд нь орчуулж, таны тохируулсан AI үйлчилгээ үзүүлэгч эсвэл дотоод серверт холбогдоно.
- Хадгалах сан
- Таны тохиргоо, түлхүүр, хэрэглээ болон хадгалсан орчуулгыг энэ төхөөрөмж дээр хадгална.
- Дэлгэцээс гадуурх баримт бичиг
- Төхөөрөмжийн орчуулгын хөдөлгүүрийг ар талд ажиллуулна. Зөвхөн Chromium хөтчүүдэд.
- Таних мэдээлэл
- Зөвхөн нэвтрэх цонх санал болгодог хөтчүүдэд Connect with OpenRouter-д ашиглагдана.
- Дотоод програмтай харилцах
- Хуудас ямар хэл дээр байгааг Apple-ийн төхөөрөмж дээрх хэл таних үйлчилгээнээс асууж, Apple-ийн төхөөрөмж дээрх орчуулгаар ноорог гаргана. Зөвхөн Safari-д бөгөөд текст таны төхөөрөмжөөс гарахгүй.
Энэ вэбсайт
dragoman.io нь Cloudflare-ээр үйлчилдэг статик сайт юм. Күүки хадгалахгүй, аналитик ажиллуулахгүй, бусад үйлчилгээнээс юу ч ачаалахгүй. Ганц үл хамаарах зүйл нь танилцуулга бичлэг бөгөөд та үзэхээр сонгосны дараа л YouTube-ээс нууцлалыг сайжруулсан горимоор тоглуулна. Cloudflare сүлжээгээ ажиллуулахын тулд хүсэлтийн стандарт бүртгэл хадгалж болзошгүй.
Хэрэв та хуудасны доод хэсэгт шинэчлэлт авахаар бүртгүүлбэл таны имэйл хаяг мэдээллийн товхимлыг илгээдэг Buttondown руу очно. Бүртгүүлэх хүртэл юу ч илгээгдэхгүй бөгөөд имэйл бүрт захиалгаа цуцлах холбоос байдаг.
Энэ бодлого өөрчлөгдвөл шинэ хувилбар нь шинэ огноотойгоор энэ хуудсанд гарна.